Rozdavačný Timo Tolkki: Dostal peníze a obratem je poslal dál!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 9:24

Opravdu výjimečné jsou chvíle, kdy Timo Tolkki disponuje větším finančním obnosem. Právě v těchto dnech finský hudebník peníze obdržel a všechny mile překvapilo, co s nimi udělal.

Existuje spousta důkazů o tom, že Timo Tolkki je prakticky na mizině. Už několikrát jsme měli možnost se o tom přesvědčit i během jeho pobytu v Praze. Jejich společnou večeři zaplatila manželka Dominika Gottová, jeden z hotelů v hlavním městě pak opustil bez placení. Náhle se ovšem něco změnilo.

Fin se dostal k jistému obnosu peněz, který obratem poslal dceři do Finska. „Poslal jsem jí 220 eur. Peníze si ale nemohla vyzvednout, protože měla problémy s doklady. Musel jsem tedy na pobočku znovu, transakci zrušit a poslat peníze na jméno její kamarádky,“ prozradil webu expres.cz.

Všechny samozřejmě zajímal původ peněz, a tak měl hudebník co vysvětlovat. „Přišla mi záloha na turné. Jde o 2500 dolarů (56 tisíc korun). Část jsem dnes dal také Dominice,“ oznámil podezřele rozdavačný Tolkki.

Podle informací již zmíněného serveru dokonce Tolkki slibuje, že umoří třítisícový dluh vůči hotelu, který opustil bez placení. Není divu, bylo by to rozumné. Vyhrožovali mu totiž dokonce občanskoprávním sporem.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová