Jaromír Jágr o natáčení dokumentu: Pustí si kamery k tělu?

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 15:03

O spoustě inspirativních sportovců byly natočeny filmy, zajímavý dokument by bezpochyby bylo možné natočit i o Jaromíru Jágrovi. Co řekl o takovém nápadu sám legendární hokejista?

Jaromír Jágr věnuje naprostou většinu svého času hokeji, pořádně mu nezbývá čas ani na vztahy, jelikož od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou si nenašel novou partnerku. Nedávno se však nechal přesvědčit, aby vystoupil před lidmi se svým životním příběhem.

Na premiéře dokumentu o MMA zápasníkovi Atillovi Véghovi dostal dotaz, jestli nepřemýšlí o něčem podobném. Pustil by si k tělu kamery? „Tak momentálně o tom nepřemýšlíme. Já mám svých starostí dost,“ řekl serveru lidovky.cz.

„Věřím tomu, že těch podkladů i záběrů je spousta, že by to nebylo tak složité udělat, ale vezme to strašně moc času, a aby tam byly ty nejzajímavější záběry, tak si musíš štáb pustit do soukromí a musí být pořád s tebou. A ne vždy je na to nálada,“ vysvětlil legendární hokejista.

Podle Jágra existují momenty, u kterých by si kamery rozhodně představit neuměl. „V zápasech jsou emoce a když se všechno daří, tak je to ok, krásné, pohodové. Ale nejhorší je natáčet podobné věci, nebo rozhovory, když se nedaří. Nebo se fotit, když prohraješ,“ dodal.

Témata: Jaromír Jágr