Noid Bárta na rovinu: Můj nejdelší vztah je s mužem!

Václav NOID Bárta předvedl ukázku z nového muzikálu Bonny & Clyde

Autor: Ďásková, stars24.cz

18. ledna 2018 10:15

Hudebník Vašek Noid Bárta se s manželkou Gabrielou dohodl na střídání dcery. Návrat k manželce ale kategoricky vyloučil.

Bývalý pár se dohodl, že si tříletou Terezku bude střídat po třech dnech. Vašek s Gábinou se už také dohodli na rozvodu. 

V kuloárech se sice šušká, že bývalý manžel Lucie Bílé má novou partnerku, kterou je tanečnice z karlínského divadla, ale sám Noid tuto zvěst nekomentoval.

„Zařekl jsem se, že o svých vztazích a ženách nebudu mluvit. Nikdy se mi to nevyplatilo. Jsem teď moc šťastný a spokojený. Jedinou ženskou v mém životě je moje dcera Terezka,“ uvedl pro Blesk.cz. 

Muzikant se bude rozvádět již podruhé. Kroku zpět podle něj není. „Je to otázka několika měsíců. Možnost, že bychom se k sobě s Gabčou vrátili, neexistuje. Náš rozvod je definitivní. Jsem rád, že spolu zase celkem dobře vycházíme, a třeba z nás jednou budou kamarádi,“ dodal Bárta.

Fakt, že mu nevyšlo už druhé manželství, ho ale od této instituce neodrazuje. Klidně by do toho praštil i potřetí. „Jsem ženící typ a do všeho jdu naplno. Můj nejdelší vztah trvá s Marianem Vojtkem, takže si ho asi budu muset vzít,“ dodává se smíchem Vašek Noid Bárta.

Témata: Václav Noid Bárta Lucie Bílá Hudební divadlo Karlín