Dojatá Lucie Šafářová: Na tohle jen tak nezapomene!

Lucie Šafářová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 14:25

Lucie Šafářová měla tenhle týden velký den, na který jen tak nezapomene. Poprvé totiž měla možnost něco oslavit s malou dcerkou. Jak oslava proběhla?

Lucie Šafářová tento týden, konkrétně v úterý, oslavila 33. narozeniny. Tomáš Plekanec měl tedy pochopitelně napilno. Můžeme jen hádat, zdali přiložil ruku k dílu i v domácnosti, samotnou oslavu ale rozhodně nepodcenil. Novopečená maminka se na sociální síti pochlubila několika zajímavými snímky.

„33… ale první narozeniny jako maminka,“ dojímala se na instagramu oslavenkyně. Na dortu ji navíc poprvé vyobrazili jako maminku, nikoliv jako tenistku. Na velký den Šafářové nezapomněli ani fanoušci. „Děkuji za všechna krásná přání,“ vzkázala jim.

Lucie bezpochyby dostala i něco pěkného, ačkoliv je jasné, že nejlepší dárek si nadělila už pár dní před Vánocemi, kdy se sportovnímu páru narodila krásná a zdravá dcera Leontýnka. Přesto se v éteru objevila jedna zajímavá informace.

Server extra.cz si všiml, že bývalé úspěšné tenistce se nově na ruce blyští prsten, který by klidně mohl být zásnubní. Web rovněž naznačil, že může jít také o dárek k narozeninám. Že by před ní Tomáš Plekanec poklekl? Brzy se to nejspíš dozvíme.

Témata: Lucie Šafářová