Petr Muk už tu není deset let: Kamarád promluvil o jeho nečekaném úmrtí!

Petr Muk 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 10:40

Čtvrtého února by se Petr Muk dožil 55 let, místo toho už deset let není mezi námi. O jeho tragické a nečekané smrti stále koluje spousta fám. Co se v květnu 2010 stalo podle jednoho z jeho přátel?

Tento týden už vám stars24.cz připomínal nedožité 55. narozeniny Petra Muka (†45). Na sociální síti se totiž objevil dojemný vzkaz do hudebního nebe od jeho manželky Evy. Vzpomínají ovšem i jeho kamarádi, kteří ho na životní cestě doprovázeli.

Jeden z nich promluvil i o jeho nešťastné smrti v květnu roku 2010. „Spekulovalo se o sebevraždě, čemuž nevěřím, byť předtím takový pokus byl. Podle mě se stalo to, co se objevilo v oficiální verzi policie,“ projevil v rozhovoru idnes.cz nedůvěru různým teoriím producent a publicista Karel Deniš.

Sám popisuje tragédii takhle. „Prostě přišel nad ránem domů, měl naloženo, protože předtím byl na Kiss, které měl rád, navíc pak šel zapít vítězství našich hokejistů,“ připomněl fakt, že oblíbený zpěvák zemřel den po zatím posledním triumfu národního týmu na mistrovství světa v hokeji.

„Doma, jak bylo jeho zvykem, vyplenil ledničku, ještě k tomu něco popil, lehl si na gauč, že se bude dívat na televizi. A stalo se to, co se stalo – přirozené reflexy byly oslabené, natrávené skočilo do plic,“ vysvětlil Deniš.

Témata: Petr Muk