Jiří Krampol rázně zasáhl? Zase je všechno jinak!

Jiří Krampol 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 8:49

V těchto dnech se objevila informace, podle které Jiří Krampol zvolil opravdu radikální postup vůči nemocné manželce Hance. Najednou to ovšem vypadá, že se někdo dost unáhlil. Co se stalo?

Jak vás stars24.cz včera informoval, podle serveru blesk.cz měl Jiří Krampol částečně zbavit svéprávnosti svou manželku Hanku, která o Vánocích opět skončila v léčebně, kde strávila už velkou část roku předcházejícího. Jenže najednou je všechno jinak…

Herec a moderátor tvrdí, že se nic takového nestalo. „Vždyť ta holka se poslušně léčí, jde to pomaleji, ale to u závislosti na nikotinu bývá. Nikomu bych nepřál, aby si to musel prožít. Ale je lež, že by tam byla kvůli práškům či alkoholu, to mě vždycky dokáže zvednout ze židle,“ řekl webu expres.cz.

Krampol naopak svou ženu všemožně hájí. „Ta holka si prošla peklem. Já se nedivím, že už byla tak trochu na hlavu, když byla čtyři roky zavřená jenom doma kvůli zranění ramene a nohy. Já jsem doma dva dny a už jsem na zešílení,“ konstatuje známý bavič.

Aby tentokrát už opravdu všechno dobře dopadlo, musí léčba pokračovat dál. „Domů půjde, až bude zdravá, to potrvá, ale podle doktorky jde všechno, jak má, a už se o tom nemám vyjadřovat, protože se stejně pak říkají blbosti,“ prohlásil Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová