Karel Gott (†80) naposledy s Darou Rolins: Neuvěříte, jak špatně na tom byl!

Dara Rolins a Karel Gott 11

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 8:25 | Aktualizováno: 8. února 2020 9:00

Mezi dobré přátele Karla Gotta patřila dlouhá léta i slovenská zpěvačka Dara Rolins, která si s ním poprvé zazpívala ještě jako nezletilá. Když se s legendárním zpěvákem viděla naposledy, byl na tom už velice špatně.

Karel Gott (†80) sehrál v životě a kariéře zpěvačky Dary Rolins zcela zásadní roli. V pouhých dvanácti letech se mohla pochlubit společným hitem s legendárním zpěvákem, duetem Zvonky štěstí.

Dnes sedmačtyřicetiletá Slovenka se pak s Mistrem potkávala až do jeho smrti v říjnu loňského roku. Naposledy spolu zpívali na židovské akci v Praze. „Já před ním a on po mně. Bylo to období šedivých vlasů, brady, nosil klobouček, byl hubený, ale svědčilo mu to. Vypadal jako Alain Delon, ale byl velmi unavený,“ svěřila se webu plus7dni.pluska.sk.

„Opíral se o stěnu a já jsem mu v zákulisí říkala, jak fantasticky vypadá. Karel mi děkoval a povídal: ‚Nevidím, špatně slyším, jsem unavený. Až řeknou moje jméno, strč do mě, abych věděl, kdy mám vyrazit.‛ Smála jsem se a odvětila: ‚Nebojte, Karle, já vám řeknu,‛“ zavzpomínala Dara.

Podle oblíbené zpěvačky ale Gott nedával najevo, jak špatně na tom je. „V zákulisí se usmíval, ale bylo na něm vidět, že už toho má dost. To bylo naposledy, co jsme se viděli,“ dodala.

Témata: Karel Gott Dara Rolins