Lucie Šafářová se dočkala? Záhada prstenu na ruce odhalena!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 15:36 | Aktualizováno: 6. února 2020 12:33

Zatímco její partner Tomáš Plekanec už byl jednou ženatý, Lucie Šafářová dosud u oltáře nebyla. Teď se ale objevily signály, že by se to brzy mohlo změnit.

Lucie Šafářová včera oslavila Kristova léta, měla 33. narozeniny. Leckdo by správně namítl, že nejlepší dárek si nadělila už pár dní před Vánocemi, když přivedla na svět nádhernou a především zdravou dceru Leontýnku. Její partner jí ovšem v úterý bezpochyby něčím pěkným obdaroval.

Server extra.cz si všiml, že bývalé úspěšné tenistce se nově na ruce blyští prsten, který by klidně mohl být zásnubní. Web rovněž naznačil, že může jít o dárek k narozeninám. Že by před ní Tomáš Plekanec poklekl?

Hokejista už má manželské zkušenosti. V červnu 2011 se oženil s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má syny Matyáše a Adama. V předminulém roce se manželé rozešli a on to dal dohromady se svou nynější partnerkou.

Tak uvidíme, jestli hodlají dva úspěšní sportovci svůj vztah zpečetit svatbou. V době, kdy se Plekanec rozváděl s Vondráčkovou, to však vypadalo spíš tak, že o dalším manželství nebude chtít ani slyšet. Po narození dcery ale klidně mohl změnit názor.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec