Láskyplný pohled Lucie Vondráčkové: Na koho se dívá?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 15:00 | Aktualizováno: 5. února 2020 21:00

Lucie Vondráčková sice stále nemá nového partnera, to ale neznamená, že jí v životě něco chybí. Oblíbená herečka a zpěvačka má komu věnovat láskyplné pohledy. Fanoušci mají jasno, na koho se tak hezky dívá.

Lucie Vondráčková zůstává nezadaná od chvíle, co se jí rozpadlo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Podle vlastních slov zatím není schopna se vrhnout do nového vztahu, protože chlapům tak úplně nevěří. Díky dvěma malým synům jí však láska v životě rozhodně nechybí.

Není tedy divu, že právě děti napadly fanoušky jako první, když viděli fotografii na facebookovém profilu, kde má oblíbená herečka a zpěvačka opravdu láskyplný pohled. „Asi se pletu, ale podle výrazu bych řekla, že Lucka kouká na jednou ze svých dětí,“ napsala Martina.

Pravdou je, že Vondráčková na snímku opravdu očima nezavadila o jídlo, které měla před sebou prostřené. Jelikož ale v rukou drží hůlky, je jisté, že si na sushi nakonec určitě pochutnala.

Dvojnásobná maminka jinak příspěvkem lákala na svou obnovenou divadelní premiéru, o které vás stars24.cz již informoval. Na webu divadla La fabrika už se objevila pozvánka na hru Začátek s datem premiéry 23. března. Vondráčkové bude na jevišti sekundovat Petr Jeništa, režii má na starosti Petra Horváthová.

Témata: Lucie Vondráčková