Přiznání člena Mandrage: Nikdo neví, kde je zpěvák Víťa!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 10:38

Kapela Mandrage o víkendu ukončila činnost, všechny ale zajímá osud problémového zpěváka Víti Starého, který se rozlučkového koncertu neúčastnil. Kde je mu konec?

Konec populární kapely Mandrage, který zapříčinily především osobní problémy zpěváka Víti Starého – často se mluví o závislosti na návykových látkách, je tématem posledních dnů a týdnů. Víkendové rozlučkové vystoupení museli odzpívat náhradníci.

Klávesák František Bořík v comeback moc nevěří. „Myslím si, že jsou na to v kapele různé názory. Já si to představit nedovedu. Víťa Mandrage založil a bez něj jezdit nebudu. Přijde mi to hezké, že si kapela zaslouží důstojné rozloučení,“ řekl v rozhovoru pro Radiožurnál před sobotním koncertem.

len oblíbené formace, která stojí za hity jako Hledá se žena nebo Šrouby a matice, doufal, že Starý poslední vystoupení zvládne. „On s námi celý leden komunikoval. Minulý týden jsme spolu ještě zkoušeli a všechno bylo v pohodě, těšil se. A pak najednou, jako lusknutím prstu, nám přestal psát,“ vysvětlil.

Bořík navíc přiznal, že momentálně nikdo nemá ani ponětí, co s frontmanem Mandrage je. „Musíme ho nějak najít a dát se s ním do kontaktu. Nikdo netušíme, co se stalo,“ přiznal.

Témata: skupina Mandrage