Dominika Gottová: PRVNÍ SLOVA po kolapsu!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 8:51 | Aktualizováno: 5. února 2020 21:30

Dominika Gottová se těšila, že bude mít v Česku klid. To ale netušila, že do Prahy dorazí její manžel Timo a začne jí dělat ze života peklo. Dcera legendárního zpěváka setkání s ním neunesla a nervově se zhroutila. Jaká jsou její první slova po kolapsu?

Dominika Gottová jen těžce nese přítomnost a chování manžela Tima Tolkkiho v Praze. Ten ji přijel do Česka přesvědčit, aby mu dala ještě jednu šanci, ona se však snaží být neoblomná. Přesto minulý týden kývla na schůzku, která pro ni nedopadla zrovna nejlépe.

Jak vás stars24.cz informoval, nedostavila se na domluvené prohlídky bytů, protože po setkání s Timem vůbec neodjela z Mníšku pod Brdy. Nejen že zrušila svůj naplánovaný program, údajně jí bylo dokonce tak zle, že vůbec nevyšla z domu.

Slovenský web pluska.sk nyní parafrázoval její první slova po kolapsu, která měla říct deníku Aha!. „Bylo mi velmi zle, mám nervy na pochodu. On to stále nechápe a chce obnovit náš vztah. Musí s tím skončit! Potřebuji už normálně žít a fungovat,“ prosí Dominika.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) musí místo toho sledovat další extempore finského hudebníka. Tolkki mimo jiné nezaplatil v jednom z pražských hotelů, který mu nyní vyhrožuje občanskoprávním sporem.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki