Timo Tolkki si zadělal na pořádný malér! Bude soud?

Timo Tolkki 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 16:18 | Aktualizováno: 5. února 2020 18:14

Netrvalo to dlouho a Timo Tolkki už si v Česku zadělal na pořádné potíže, dokonce mu hrozí soudní sporem. Co finský manžel Dominiky Gottové provedl? Nejde o nic nového, ale o několik dnů starou záležitost.

Jaký je Timo Tolkki host? Minimálně v jednom hotelu už se postaral o pořádné pozdvižení. Během stěhování z jednoho ubytovacího zařízení do druhého nastal problém s placením. Na místě dokonce zasahovala policie. Zoufalý Fin nejspíš i kvůli strážcům zákona slíbil, že dlužnou částku uhradí.

V úmyslu to ale podle všeho neměl ani chvíli. „Nezaplatil jsem jim a ani jsem je nekontaktoval. Myslím, že oni takhle malou částku vůbec nebudou řešit,“ svěřil se webu expres.cz. Podle informací od poškozené strany opravdu žádné spojení či placení neproběhlo.

V hotelu, který manžel Dominiky Gottové připravil o výdělek, proto přemýšlejí o dalším postupu vůči dlužníkovi. Vzhledem k jeho finanční situaci je přitom nepravděpodobné, že by peníze zaplatil. Co tedy mají v plánu?

„Čekali jsme, že se nám alespoň ozve. On nemá přece nárok na to, bydlet někde zdarma. Spoléhá na to, že mu všechno projde. Nahlásíme tuto událost na booking.com a nevylučujeme také občanskoprávní spor,“ řekla zmíněnému webu pracovnice hotelu.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová