Veronika Gajerová: Zoufale zadlužená herečka to nemá jednoduché!

Veronika Gajerová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 15:40

Herečka Veronika Gajerová to v posledních letech nemá vůbec jednoduché, sama se totiž dostala do tíživé finanční situace, která jí dost komplikuje život. Co ji mrzí ze všeho nejvíc?

Včera vás stars24.cz informoval o prohlubujících se finančních problémech Veroniky Gajerové. Známá herečka se zadlužila takovým způsobem, že by se musel stát opravdový zázrak, aby všechny dluhy dokázala umořit. Někteří lidé se tak mohou se svými penězi začít loučit.

Celková dlužná částka je nakonec dokonce ještě o několik desítek tisíc vyšší. Web blesk.cz uvádí cifru přes 4,9 milionu korun. Někdejší hvězda seriálové Ordinace proto vyhlásila osobní bankrot, který úřady posvětily. Pro věřitele to tak úplně dobrá zpráva není. Někteří z nich přitom čekají na splacení dluhů už šest let.

Gajerová dle webu doložila čistý měsíční příjem z divadelního vystupování 17 a půl tisíce korun, byly jí proto vyměřeny splátky ve výši 6308 korun měsíčně. Navíc měla slíbit, že nepravidelné příjmy z tantiém použije na mimořádné splátky v rámci insolvenčního řízení.

Oblíbená herečka si navíc napůjčovala peníze také od kolegů, kterým teď jen složitě vysvětluje, v jaké situaci se ocitla. „Nejvíc mě mrzí to, že mé kolegyně mohou mít pocit, že jsem to udělala úmyslně, ale šlo to tak rychle,“ posteskla si dle blesk.cz.

Témata: Veronika Gajerová