Harry a Meghan mají první kšeft?! Královský palác zasahuje!

Princ Harry a Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 15:03 | Aktualizováno: 5. února 2020 20:00

Princ Harry a vévodkyně Meghan si nyní všemožně vydělat na živobytí, jelikož o peníze z britské státní pokladny přišli. Už to ale vypadalo, že pár má svůj první kšeft. Královský palác ale zasáhl.

Princ Harry s manželkou Meghan v lednu oznámili a uskutečnili svůj záměr opustit královskou rodinu. Zřekli se přitom peněz od daňových poplatníků a nově se chtějí uživit z vlastních zdrojů. Řada expertů se domnívá, že brzy zjistí, jak velkou chybu udělali. Jiní odborníci si myslí pravý opak.

„Není pochyb o tom, že Harry a Meghan jsou neuvěřitelně prodejní. Myslím… Mluvili jsme s Markem Cubanem (americký miliardář – pozn. red.), který něco ví o značkách, byznysu a zábavě, a on si myslí, že se z nich stanou miliardáři,“ prohlásil zakladatel serveru TMZ Harvey Levin.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fame By Sheeraz ? (@sheeraz), Led 31, 2020 v 12:43 PST

Dokonce už se objevily informace o prvním kšeftu páru. Společnost Sheeraz Inc., která zastupuje např. Jennifer Lopez, na instagramu uvedla, že začíná přijímat nabídky klientů z celého světa na spolupráci s vévodou a vévodkyní ze Sussexu. Jenže brzy se ukázalo, že tu něco nehraje.

Buckinghamský palác tvrdí, že jde ze strany firmy o „kategoricky nepravdivá“ tvrzení. Na profilu přesto zmínka o spolupráci zůstává. Šéf společnosti Sheeraz Hasan navíc na twitteru konstatuje, že s Harrym a Meghan doopravdy spolupracuje.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)