Petr Muk by oslavil 55. narozeniny: Dojemný vzkaz jeho ženy!

Petr Muk 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 11:55

Legendární zpěvák Petr Muk by dnes býval oslavil 55. narozeniny. Není proto divu, že si na něj vzpomněla jeho manželka, která zanechala na sociální síti dojemný vzkaz.

Čas běží… Letos v květnu uplyne už deset let od chvíle, co nečekaně zemřel Petr Muk (†45), zpěvák s tak výjimečným hlasem, že na něj fanoušci ani po letech nezapomněli. Stále aktivně funguje facebooková stranka, kterou sleduje přes 90 tisíc lidí. Ti všichni nejspíš zaznamenali aktuální příspěvek.

„Již navždy 45… přes ‚okno v nebi‛ posíláme tento pozdrav nekonečné lásce!“ zní vzkaz zveřejněný na sociální síti. Podle webu blesk.cz za ním stojí zpěvákova manželka Eva, se kterou má nezletilou dceru Noemi. Stránku totiž údajně spravuje.

Příspěvek se na facebooku v těchto dnech neobjevil náhodou. Právě dnes by Muk oslavil 55. narozeniny, narodil se 4. února 1965 v Českém Krumlově. Na tamním hřbitově byl také po své nešťastné smrti pohřben.

Populární zpěvák vystudoval stavební průmyslovku, na hudební scéně se začal objevovat od svých patnácti let. Nejprve byl vůdčí osobností skupiny Oceán, pak následovalo seskupení Shalom. V roce 1997 se vydal na sólovou dráhu. V letech 2002 a 2003 byl stříbrným Slavíkem.

Témata: Petr Muk