Kateřina Brožová lituje bouračky: Následky si nese dodnes!

Kateřina Brožová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 11:18

Kateřině Brožové musí sedat za volant s obavami, co se zase může přihodit. Loni bourala na D1, už před lety ale měla mnohem vážnější nehodu. Jak prozradila, následky z ní si nese dodnes.

Ještě před čtrnácti dny nás Kateřina Brožová oslňovala svou krásou na pláži během exotické dovolené, kde ukázala i krásnou dceru Kačenku, teď už ovšem přijímá nové pracovní výzvy. Kývla na nabídku účastnit se taneční soutěže hereckých kolegů Roztančené divadlo.

Oblíbená herečka se na měření sil s kamarády z branže hodně těší. Navíc je šťastná z volby tanců, které na ní padly. Obávala se totiž, že by ji u některých mohlo limitovat staré zranění z bouračky, která pro ni nedopadla moc dobře.

Brožová měla před sedmnácti lety vážnou dopravní nehodu, při které si poranila páteř a zlomila obratel. „Jsem ráda, že se mi vyhne tango a paso doble. V těchto tancích se hodně hýbe krkem a já měla kdysi zlomenou krční páteř,“ přiznala webu super.cz.

Autohavárii přitom měla herečka i loni. Jak vás stars24.cz v srpnu informoval, Brožová byla účastnicí hromadné dopravní nehody čtyř vozidel na páteřní dálnici D1. Nikomu se tehdy nic nestalo, ačkoliv v autě před ní jelo malé miminko.

Témata: Kateřina Brožová