Timo Tolkki se rozhodl: Tady to VŠECHNO DOKONČÍM!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 9:25

Timo Tolkki se v Česku snaží i pracovat, aby se vrátil na výsluní. Nové album, které má obsahovat i písně pro manželku a jejího zesnulého otce, už připravuje nějaký čas. Teď to vypadá, že se celá záležitost blíží do finiše.

Timo Tolkki dorazil před časem do Prahy se záměrem přesvědčit manželku Dominiku Gottovou, aby mu dala ještě jednu poslední šanci. Ve volných chvílích ovšem bere do rukou kytaru a skládá písně pro novou desku.

Jak vás stars24.cz informoval, jednu věnoval právě své ženě, jejím názvem ji ovšem moc nepotěšil. Další složil pro zesnulého Karla Gotta (†80). Teď už se finský hudebník pomalu chystá do studia, kde bude skladby nahrávat.

Podle informací serveru expres.cz bude nahrávání probíhat ve Stable Studios na Žižkově, Tolkki je v této pražské čtvrti ubytovaný na hotelu. „Moc se mi zde líbí. Mám tu všechno, co potřebuji,“ svěřil se zmíněnému webu.

Místo ve studiu si Timo, který rozhodně nemá velké finanční prostředky, nezajistil sám. Všechno mu zařídil jeho americký manažer Eric Cerda. Finovi sehnal i spolupracovníky, kteří budou na nahrávce hrát na další nástroje. Hotovo má být do měsíce.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová