Zdeněk Pohlreich je zpět: Poslední zápas starého boxera!

Zdeněk Pohlreich 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 13:55

Zdeněk Pohlreich se už tento týden vrátí na televizní obrazovky s novým pořadem, který on sám považuje za poslední zápas starého boxera. Co "Šéf" televizním divákům slibuje?

Zdeněk Pohlreich před časem ukončil své televizní angažmá ve formátu, který ho proslavil po celé České republice. S jinými ústředními postavami pořad Ano, šéfe! nefungoval, na Primě ale dlouho truchlit nemuseli. Přišli totiž s nápadem na novou show a populárního kuchaře se jim podařilo přesvědčit k návratu.

Podle jeho slov se objevil nový formát, který si chtěl vyzkoušet. „Je rychlejší, daleko dynamičtější, zabere méně času a na konci každého dílu je naše pomoc skvěle viditelná. To je asi ta změna. Jak se s oblibou říká, že staří boxeři mají v sobě sílu vždycky ještě na jeden fight, tak to je asi ten můj,“ řekl webu idnes.cz.

„Emoce tam jsou, ale vyskočí z lidí rychleji. Ve srovnání s Ano, šéfe! Pálíme těžšími zbraněmi, je tam hmatatelná změna. Lidé jsou pod daleko větším tlakem, protože 24 hodin je relativně krátká doba na to udělat něco s tím, s čím jste nic neudělali třeba pět let,“ konstatuje Pohlreich.

Televizní diváci se mohou těšit i na velkou zábavu. Známý šéfkuchař totiž bude podniky navštěvovat inkognito v různých převlecích, které už se staly terčem posměchu na sociálních sítích.

Témata: Zdeněk Pohlreich