Vít Starý z Mandrage: Kapela se strachuje! Nejde jen o drogy!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 12:37 | Aktualizováno: 4. února 2020 21:30

Oblíbená kapela Mandrage o víkendu odehrála poslední koncert, zpěváka Víti Starého se však fanoušci nedočkali. Členové formace o jeho problémech otevřeně promluvili. Podle nich nejde jen o návykové látky.

Populární tuzemská kapela Mandrage o víkendu odehrála svůj poslední koncert, stalo se tak ovšem v nepřítomnosti problémového zpěváka Víta Starého. Především jeho potíže končí za koncem úspěšné formace, mluví se hlavně o drogové závislosti. Někteří členové před víkendovým vystoupením upřímně promluvili.

„Víťa s námi nemluví, takže nevíme. Já jsem si to trochu vzal za své, že ho v tom nemůžu a hlavně nechci nechat. Teď bylo spousta práce s koncertem a vlastně jsme na něj byli docela naštvaní. Ale já už nejsem. Teď už mám o něj jenom strach,“ řekl Top Star magazínu klávesák Franta Bořík.

Sám se domnívá, že problémem frontmana nejsou jen návykové látky. „Myslím, že to nejsou zdaleka jen drogy. Drogy jsou důsledek a ne příčina problémů. Víťovy trable sahají daleko hlouběji a není to tak jednoduché, jak se tvrdí,“ vysvětlil.

Bořík a kolega Michal Faitl se shodli, že pro kamaráda bylo možné udělat víc. „Určitě jsme asi měli dělat víc. Protože kdybychom dělali dost, tak teď nejsme v této situaci. Asi jsme nějak selhali,“ přiznali narovinu členové kapely.

Témata: skupina Mandrage