Proč Ivana Gottová nikam nechodí? Podala TOTO VYSVĚTLENÍ!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 11:59 | Aktualizováno: 4. února 2020 21:18

Po smrti Karla Gotta se Ivana Gottová straní mediální pozornosti, a tak není divu, že vynechala také akci, na které by jinak nejspíš nechyběla. Jak vysvětlila svou neúčast?

Ivana Gottová se po říjnové smrti manžela, od které o víkendu uplynuly už celé čtyři měsíce, straní pozornosti a na veřejnosti se prakticky neobjevuje. Výjimku neudělala ani v případě akce, která pro ni osobně bezpochyby hodně znamenala.

Řeč je o premiéře dokumentárního filmu Šťastná léta o dvorním skladateli Karla Gotta (†80), jeho jmenovci Karlu Svobodovi. Mistr na jednoho ze svých nejbližších spolupracovník stihl ještě před svou smrtí zavzpomínat. Vdova údajně dostala pozvánku, přesto se nedostavila.

Proč nepřišla, vysvětlil autor dokumentu, skladatelův syn Petr Klein Svoboda. „Píšu si s ní. Popřála mi hodně úspěchů, omluvila se, ale ještě nechodí do společnosti,“ vysvětlil slovenskému serveru pluska.sk.

Ivana Gottová si zatím evidentně zvyká na to, že už Karel Gott není mezi námi. Navíc se dá předpokládat, že většinu svého času věnuje svým dvěma nezletilým dcerám. Přesto je jasné, že dříve nebo později se někde na veřejnosti ukáže.

Témata: Ivana Gottová