František Nedvěd hazarduje: Den před operací srdce…

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 9:22 | Aktualizováno: 3. února 2020 16:11

František Nedvěd se po psychické i fyzické stránce připravuje na závažnou operaci, kterou má podstoupit počátkem března. Ještě den před ní má ovšem v diáři něco poznamenáno. Co na to říkají lékaři?

Jak už vás stars24.cz informoval, František Nedvěd musí na operaci se srdcem, které mu údajně funguje jen na 30 procent. Populární písničkář proto podstoupí minimálně trojitý bypass, definitivní to ovšem stále není.

„Říkal pan profesor, že možná i čtyřnásobný. Mám samozřejmě obavy z toho, že budu otevřenej, ale to každej. Snažím se na to nemyslet,“ řekl Top Star magazínu. Zákrok má podstoupit zhruba za měsíc, lékaře už potěšil tím, že zhubl a omezil kouření.

S doktory naordinovaným klidem je to kvůli koncertům složitější. „Třetího jdu ještě hrát a čtvrtého ráno mě můj chlapec odveze do nemocnice. Já prostě svoji práci miluju a radši budu ten večer bavit lidi, než abych seděl doma se sbaleným kufříkem a čekal,“ vysvětlil mladší z bratrů.

Starší Honza, se kterým jinak nemají úplně idylické vztahy, přislíbil, že za ním přijde. „Psal mi, že ho tou nemocí trápím, já jsem mu odpověděl, že za to nemůžu. Říkal, že mě navštíví v nemocnici,“ prozradil František Nedvěd.

Témata: František Nedvěd