Tomáš Klus si pořádně zavařil! Koronavirus naštval jeho fanoušky!

Tomáš Klus 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. února 2020 17:29

Zpěvák Tomáš Klus se rozhodl pro osvětu a chtěl lidem vysvětlit, jaký je rozdíl mezi chřipkou a koronavirem. Namísto toho, aby paniku uklidnil, si ale fanoušky spíše naštval.

Klus zveřejnil na instagramu porovnání koronaviru s chřipkou. Z uvedených čísel mělo vyplynout, že oproti chřipce není koronavirus zase tak strašný problém. "Příspěvek panice. K panennskému viru," dopsal k tomu, čímž chtěl paniku uklidnit.

To se mu ale moc nepovedlo a lidé mu to pořádně spočítali. "Bože to je zase každej chytrej a expert,přitom máme všichni stejný zdroje informací...trochu mi to připomíná boom mma,kde je teď každej trenér a ví jak co nejlíp,tady má zase každej patent na rozum co se týče toho jak s tim bacilem zatoči," napsal jeden z fanoušků.

"Ale konoravirus je jen na začátku naopak od chřipky takže ještě není co srovnávat + čísla mohou lhát a Čína může mít víc mrtvých," uvedl další. "Totalně nesmyslná statistika :-) ve zkratce. :-)" napsala jiná fanynka.

"sem přesvědčená že se jednoduše naštvala příroda a pomáhá si prostě sama !!! Tyhle komentáře T.K. nemají žádný význam. Možná by měl zajet s rodinou na dovolenou do Číny. Ať o tom jenom nemele a vykoná radši hrdinský čin," uvedla další.

"Že ty vždycky na cokoliv reaguješ jako hlupák? Ta mozková porucha "sluníčkář" je fakt těžká," vyčetl mu další diskutující.

Témata: Tomáš Klus Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)