Timo Tolkki mohl mít miliony na účtu! Jak se dostal na dno?

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 15:40

Timo Tolkki je momentálně na samém dně, prakticky všechno během jeho pobytu v Česku platí někdo jiný. Finskému hudebníkovi přitom muzika vydělala nehorázné peníze. Co s nimi udělal?

Některé lidi napadnou při pohledu na Tima Tolkkiho označení jako „žebrák“ či „bezďák“, ostatně večeři v brazilské restauraci mu tento týden zaplatila manželka Dominika Gottová a účty za pobyt v hotelu také nejdou za ním. Přitom již přiznal, že hudba mu vydělává dodnes.

Na účet mu totiž chodí tantiémy za písně a podle jeho slov jde minimálně o desítky tisíc korun. „Jedná se o několik tisíc eur, chodí mi ale nepravidelně, třeba čtyřikrát do roka. Většinou ale vše hned utratím,“ prozradil webu expres.cz, že není moc dobrý hospodář.

Podle toho, co finský hudebník říká, je jasné, že kdyby s penězi dobře hospodařil, mohl z něj klidně být milionář. „Prodali jsme přes dva miliony alb. Já jsem si za kariéru vydělal zhruba milion eur (cca 25 milionů korun – pozn. red.). Teď ale z toho už nemám nic,“ svěřil se.

Kam se všechny tyto finanční prostředky poděly? „Všechny peníze jsem utratil za svůj životní styl. Za jídlo, pití, za užívání si života. Jsem ten typ, který když má peníze, všechny zve,“ vysvětlil Tolkki.

Témata: Timo Tolkki