Nahá Iva Kubelková? Modelka už ví, kdo napadl její profil!

Iva Kubelková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 15:02

Fanoušky Ivy Kubelková včera ráno pohled na její facebookový profil vyděsil. Objevily se na něm totiž nahé fotografie, které však byly falešné. Modelka s odborníky pátrala po viníkovi a už ví, kdo za útokem stojí.

Iva Kubelková už zažila veselejší probuzení než to čtvrteční. Jak vás stars24.cz informoval, někdo se jí včera naboural do profilu na sociální síti a začal tam řádit. Jejím fanouškům, kteří jsou zvyklí, že někdy zveřejní nějaké žhavější fotografie, brzy došlo, že tady něco nehraje a někdejší vicemiss alarmovali.

Modelku nahé fotomontáže na jejím profilu vyděsili a hned začala jednat. Příznivce prosila o nahlášení profilu a útočníkovi rovnou vzkázala, že bude celou záležitost s povolanými osobami řešit. Dokonce už zveřejnily první výsledky.

Kubelkové se podařilo profil zachránit. „Děkuji vám všem za nahlášení profilu a pomoc při jeho ochraně. Myslím, že tohle bylo už přes čáru a zvažuji trestní oznámení. Odborníkům se totiž podařilo docela snadno lokalizovat autora,“ prozradila.

„Děkuji vám za hezké reakce i za to, že jste nevěřili tomu, že bych to byla já. Doufám, že vám je jasné, že kdybych to byla já, vypadaly by ty fotky mnohem lépe,“ snažila se Kubelková brát celou nepříjemnou situaci s humorem.

Témata: Iva Kubelková