Přiznání Libora Boučka: Sám sebe připravil o pořádný balík!

Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 13:11

Na sociálních sítích se dá v dnešní době vydělat tolik peněz, že se díky nim někteří lidé uživí. Populární moderátor Libor Bouček je ze staré školy a raději vydělává prací, i když si uvědomuje, o co všechno přichází.

Libor Bouček na začátku nového roku oznámil, že má novou a jistě velmi dobře placenou práci. Se svým potenciálem by si mohl spoustu peněz vydělat i prostřednictvím sociálních sítí, oblíbený moderátor však už nedávno prozradil, že s nimi úplně nekamarádí.

Před časem totiž poskytl youtube kanálu Evropy 2, kde tehdy vysílal, rozhovor o svém působení na sítích. Přiznal tam, že mu záleží na tom, aby mu nekazily zážitky. „Já se snažím tu věc prožít a nevnímat to skrz čočku chytrého telefonu, protože pak vám toho hrozně moc unikne,“ prozradil. Teď přiznal, proč v tomto oboru nechce kšeftovat.

„Člověk musí odhalit svoje soukromí a já to soukromí mám jako domov. Jsem hodně v práci, tak se vracím domů a nechci to svoje soukromí zase tolik odhalovat. A upřímně, neumím se vyfotit. Nebaví mě to,“ vysvětlil v rozhovoru pro internetovou televizi DVTV.

Třeba na instagramu má zhruba 70 tisíc sledujících, pár kaček by jistě vydělal. On o tom ale nechce ani slyšet. „Mně to přijde jako takové vychloubání. Já se rád vychloubám prací. Ono je to možná na těch mých chabých sociálních sítích vidět. Já tam vždycky dávám kus té práce,“ dodal Bouček.

Témata: Libor Bouček