Nezadaný Jaromír Jágr: Přece jen zatoužil po konkrétní ženě!

Jaromír Jágr 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 11:54

Jaromír Jágr si dává s novým vztahem načas, v těchto dnech ale přece jen zatoužil po jedné konkrétní ženě. Je třeba konstatovat, že rozhodně nemíří nikdo. Na koho si dělá zálusk?

Jaromír Jágr je už skoro rok oficiálně nezadaný, loni na jaře totiž vyšlo najevo, že s modelkou Veronikou Kopřivovou už netvoří pár. Nedávno se řešilo jeho setkání s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, také se kolem něj motá několik výrazně mladších krásek. On sám se ale do nového vztahu nežene.

„Až někoho budu mít, nemám problém to někomu říct a sdílet to. Věřím tomu, že všechno má svůj čas. Když mi něco schází a má to přijít, tak to přijde,“ nechal se slyšet v Olympijském podcastu Radiožurnálu.

Teď ale přece jen zatoužil po jedné konkrétní ženě. K přiznání ho vyprovokovala návštěva britského herce Orlanda Blooma na zápase kladenských Rytířů v rámci extraligy ledního hokeje. Jágr mu prostřednictvím profilu na sociální síti něco vzkázal.

„Orlando, děkujeme za návštěvu! A prosím tě, můžeš s sebou příště vzít i Jessicu Albu?“ ptal se na instagramu na americkou herečku s hispánskými kořeny, kterou proslavily role v thrilleru Sin City nebo komiksové Fantastické čtyřce.

Témata: Jaromír Jágr Jessica Alba