Patrasová uštědřila Slováčkovi ránu! Co udělala s drahými šperky?

Dagmar Patrasová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 10:39

Dagmar Patrasová se už dlouho snaží vyrovnat s tím, že si její manžel Felix Slováček našel jinou ženu. Teď se ale rozhodla mu uštědřit lekci. Cosi totiž udělala s drahými šperky, které od něj dostala.

Dádu Patrasovou nezatěžuje pouze strach o nemocnou dceru Aničku, ale stále také pokračující vztah jejího manžela Felixe Slováčka s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Rozhodla se proto udělat jeden radikální krok, který dlouho odkládala.

Všechny šperky od saxofonisty, ať už šlo o briliantové prsteny, náramky nebo řetízky, odložila do trezoru. „Jsou krásné a nosila jsem je ráda. Teď je čas, aby odpočívaly,“ vysvětlila serveru ahaonline.cz a do manžela se kvůli jeho mimomanželské aféře tak trochu opřela.

Sama populární herečka si teď ponechala prsten se zeleným kamenem od svého italského přítele Vita. Jde podle ní o krásnou zlatnickou práci. „Připomíná mi Vita na každém kroku, takže jsem v duchu stále s ním,“ zasnila se.

Šperk slouží jako připomínka stále častěji, protože Vito se v Praze moc neukazuje. Naposledy tu byl koncem loňského roku, ale kvůli nemocnému tatínkovi musel cestu zkrátit. „I proto ho mám ráda. Cena člověka se hodně pozná z toho, jak se chová ke svým rodičům a prarodičům,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček