Milan Drobný otravoval Gotta: Teď ho stihla pohroma!

Milan Drobný, český zpěvák a producent.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 8:49 | Aktualizováno: 31. ledna 2020 19:25

Milan Drobný na sebe loni upozorňoval šokujícími výroky na adresu Karla Gotta a jeho blízkých. Na začátek nového roku nebude v dobrém vzpomínat. Na exotické dovolené ho stihla pohroma.

Dlouhá léta patřil k nejlepším kamarádům Karla Gotta (†80), nakonec ale Milan Drobný nechvalně proslul tím, že legendárnímu zpěvákovi dělal v závěru života prakticky jen těžkosti. Přesto se od vdovy Ivany dočkal pozvání na zádušní mši, a tak ho svědomí trápit nemusí. Naopak ho pořádně potrápily velmi nepříjemné zdravotní potíže.

Poslední dny dovolené v Thajsku se proměnily v peklo, zpěvák měl bolesti břicha či průjem a léky mu nijak nepomáhaly. „Byl jsem už dehydratovaný, proto mi dali kapačky. Průjem ale neustával, tak mě převezli do větší nemocnice v Phúketu. Tam, kde ležel taky Lukáš Krpálek. Pořád mi bylo moc zle,“ popsal webu blesk.cz svou situaci.

Jelikož se blížil den odletu domů do Česka, jeho žena se musela vydat na stopadesátikilometrovou cestu do hotelu, aby jim sbalila kufry. Domluva v nemocnici ale nebyla jednoduchá. „Thajci mě ovšem nechtěli propustit, musel jsem podepsat revers,“ přiznal.

Po přistání v Ruzyni hned spěchal na infekční oddělení na Bulovku. „Prý mi už hrozilo kvůli dehydrataci onemocnění ledvin a následná dialýza. Prali mi do každé ruky dvě infuze,“ dodal Drobý s tím, že mu diagnostikovali salmonelózu.

Témata: Milan Drobný