Dominiku Gottovou málem odvezli: Co řekl Timo, jí vyrazilo dech!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 1. února 2020 10:27

Dominika Gottová se v úterý opět sešla s manželem Timem Tolkkim, který se jí nechce vzdát bez boje. Jeho žena je ovšem neoblomná. Finský hudebník si za to nejspíš může tak trochu sám. Zase totiž řekl něco, co neměl.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová tento týden – pro mnohé nepochopitelně – svolila k další schůzce s manželem Timem Tolkkim, který přijel do Prahy s jediným záměrem. Chce svou ženu přesvědčit, aby mu dala ještě jednu šanci. Zatím to ale vypadá, že spíš dělá jednu chybu za druhou.

Nejstarší dcera Karla Gotta tvrdila, že si s ním spoustu věcí vyříkala, hlavně mu však zdůraznila, že se k němu nebude vracet. Finský hudebník má přitom velké plány. V Česku by rád žil i s dcerou Ninou. Jenže právě tato slova měla Dominice doslova vyrazit dech.

„Vytkla mu, že o ní neustále mluví a vykládá něco, co není pravda. Třeba to, že pro jeho dceru Ninu byla něco jako druhá máma a obě se měly moc rády,“ prozradil serveru expres.cz zdroj blízký rozvádějícím se manželům.

Na idylu mezi Tolkkiho dcerou a její macechou máme prý zapomenout. „Dominika už ji nechce ani vidět, myslí si o ní, že je líná a chce se jen flákat a žít na úkor ostatních. Je jí 31 a pracovala jen pár měsíců, zatímco ona měla svého času i dvě zaměstnání,“ dodal zdroj.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki