Krampolovou předčasně propustili: Bolestivé rozhodnutí!

Hana Krampolová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 18:44

Hana Krampolová se na konci loňského roku opět dostala do problémů, ze kterých se snažila v předchozích měsících vymanit. Teď se nečekaně dočkala předčasného propuštění z léčby. Bylo to ale dost bolestivé rozhodnutí.

Jiří Krampol se trápí i na přelomu starého a nového roku. Jeho manželka Hanka loni prožila poměrně dost peripetií. Po pár kolapsech dokonce strávila několik měsíců v léčebnách. Když už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě, skončila kolem Vánoc opět v péči odborníků. Teď se ale dočkala propustky.

Důvod k opuštění zařízení je ovšem nezáviděníhodný. Krampolová musela k zubaři. „Už mě bolí několik dní,“ svěřila se webu blesk.cz. Problému by se ráda zbavila, zvlášť když konečně začala pořádně jíst.

Jinak se ale zdravotní stav manželky známého baviče lepší, ona proto doufá v trvalé propuštění. Údajně jí to bylo přislíbeno. „Naznačili mi to. Opravdu kouřím málo, myslím, že bych mohla domů. I když se mi tu líbí, jsou na mě hodní,“ pochlubila se.

Krampolovou ovšem baví, že může být v léčebně nápomocná ostatním. Doma se nejspíš cítí nevyužitá. „Taky pomáhám pacientům, kteří se sami neobslouží, a cítím se aspoň užitečná,“ prozradila. 

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol