Jiřina Bohdalová prudila kvůli filmu Klec! Propálil to Novotný!

Jiřina Bohdalová ve filmu Klec 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 17:55 | Aktualizováno: 30. ledna 2020 22:46

Loni lidé pochvalně hovořili o legendární Jiřině Bohdalové kvůli jejímu výkonu v dramatu Jiřího Stracha Klec. Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný teď prozradil něco ze zákulisí. Populární herečka prý prudila.

Jiřina Bohdalová se připravuje na poslední divadelní premiéru své kariéry, o roli v představení Gin Game mluví pomalu jako o životní. „Je to nejtěžší hra, kterou jsem se kdy učila,“ přiznala slavná herečka. Už několikrát ale dokázala, že pokročilý věk pro ni není velkou překážkou.

Vypadá to naopak, že si umělecká legenda v poslední době na zajímavé výzvy a role potrpí. Loni překvapila diváky svým výkonem v psychologickém dramatu Klec, kde po boku Kryštofa Hádka ztvárnila týranou důchodkyni. Vysloužila si za to skoro výhradně jen slova chvály.

Pochvalně o ní nyní promluvil i bývalý bulvární novinář a nynější starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný. „Teta Jiřina tu nedávno byla. Strašně jsem jí to chválil. Říkala, že nejvíc prudila ohledně představitele hlavní mužské role. Dal jsem si to znovu. Výtečně natočené i zahrané. Kdo neviděl, měl by,“ napsal na twitteru.

Poklonu složil i režisérovi snímku Jiřímu Strachovi. „Tomu jsem posílal pochvalnou SMS jako prvnímu. Jirka je BŮH. Mám pro něj slabost, kdysi mi dal hereckou příležitost,“ připomněl Novotný na sociální síti.

Témata: Jiřina Bohdalová film Klec Pavel Novotný