Těhotná Vignerová se bojí o miminko: Komplikace a předčasný porod?

Aneta Vignerová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 16:10

Těhotná modelka Aneta Vignerová se těší na narození svého prvního potomka, během těhotenství se ovšem objevily nečekané komplikace. Dokonce hrozí, že bude chlapce muset porodit předčasně. Na co se přišlo?

Počátkem září oznámila Aneta Vignerová, že s oblíbeným filmovým a televizním scénáristou Petrem Kolečkem, mj. autorem seriálu Most!, čeká dítě. Počátkem prosince ukázala v sedmém měsíci těhotenské bříško a teď už pomalu vyhlíží porod, který může být kvůli nečekaným komplikacím předčasný.

Modelka chodí na pravidelné kontroly, kde se přišlo na jeden problém. „Zkracuje se mi čípek a hrozí, že budu muset rodit dřív než v daném termínu. Snažím se co nejvíc ležet a odpočívat, protože chci malého co nejdéle nosit,“ řekla odhodlaně webu blesk.cz.

„Mohla bych už porodit, ale nechci, aby byl malý v inkubátoru. Věřím, že v bříšku vydrží co nejdéle. Cítím se fakt dobře a i malý je v pořádku, akorát ten zkrácený čípek je problém,“ svěřila se někdejší Česká Miss.

Pro novorozeného chlapce už pořídila černý kočárek a o jedné věci má jasno. „Odvezla jsem si ho hned domů, na pověry, že nemá být do porodu doma, nevěřím. Nikdy jsem na žádné pověry nevěřila, žiju přítomností,“ dodala statečně.

Témata: Aneta Vignerová