Jágr se těší na miminko! Přitom je stále nezadaný!

Jaromír Jágr slavil Vánoce s rodinou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 15:30

Jaromír Jágr zůstává po loňském rozchodu nezadaný a soustředí se především na hokej, přesto se podle všeho může těšit na miminko. Jak je to možné, když stále nemá novou partnerku?

Především hokejové fanoušky vždy zamrzí zpráva o konci vztahu Jaromíra Jágra, protože by mu přáli potomka, který by pokračoval ve slávě slavného hokejového rodu. Legendární sportovec je ale od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou nezadaný, a tak se čest a slávu rodiny rozhodla šířit dál jeho neteř.

Pavlína Jágrová se ve svých 26 letech netají přáním založit rodinu. Strejda měl v jejím věku jiné priority. „Moc bych chtěla miminko, cítím, že už je čas a že můj přítel je ten pravý. Těhotná nejsem, ale třeba brzy už budu,“ svěřila se webu blesk.cz.

Fakt, že strýc, který přitom za pár dní oslaví 48. narozeniny, ještě otcem není, ji nijak nestresuje, naopak ji spíš pobavil. „Pravda, předběhla bych strejdu,“ prohlásila se smíchem.

Kdy se Jágr stane otcem, jeho neteř odhadnout nemůže. I ona si však všímá toho, že se kolem něj v poslední době motají výrazně mladší krásky pochybné pověsti. „Určitě by s ním rády byly, ale jen kvůli tomu, že je to Jágr, a o to on nestojí,“ vzkázala Pavlína.

Témata: Jaromír Jágr