Plekanec se doma činil: Splnil, co Šafářové před porodem slíbil!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 14:10

Tomáš Plekanec před narozením dcery slíbil Lucii Šafářové, že jí s péčí o holčičku bude pomáhat, jak jen to bude možné. Teď se poprvé ukázal jako opravdu vzorný otec. Jak to dopadlo?

Už něco přes měsíc mají Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec doma dceru Leontýnku. Péče o ni je samozřejmě především na mamince, která kvůli mateřským povinnostem ukončila profesionální sportovní kariéru, zatímco tatínek v ní v dresu brněnské Komety stále pokračuje.

Hokejista má ovšem dva syny z předchozího manželství s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou a logicky také větší zkušenosti s rodičovskými povinnostmi. Partnerce proto sliboval, že bude pomáhat, jak jen to bude možné. „Je to krásnej pocit, když je to mimčo malý a člověk může pomoct, a pro mě je to samozřejmost,“ nechal se slyšet před narozením holčičky.

Ačkoliv je jeho partnerka velice aktivní na sociálních sítích, Plekance při péči o Leontýnku zachytila na fotoaparát svého mobilu až nyní. „Postýlka pojme i tatínka. Podaří se mu ji uspat?“ ptala se fanoušků na instagramu.

Zdali se to trojnásobnému tatínkovi podařilo, nebo jestli naopak vyšel ze cviku, jsme se již od Lucie nedozvěděli. Každopádně ona prý péči o dcerku zvládá na výbornou, alespoň to tvrdila její velmi dobrá kamarádka ze světa tenisu Andrea Sestini Hlaváčková.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová