Iva Kubelková v šoku: Nahé fotky na profilu!

Kubelková, Iva 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 13:33

Iva Kubelková dnes neměla moc pěkné probuzení. Musela totiž začít řešit, co se stalo s jejím profilem na sociální síti, kde se objevily nahé fotografie, které tam samozřejmě neměly co dělat.

Iva Kubelková už se probudila do hezčích dnů, než je ten dnešní. Od rána totiž musí řešit poměrně nemilou věc na sociální síti. Ačkoliv je jako modelka zvyklá vystavovat své tělo, obrázky, které se objevily brzy ráno na jejím profilu jí povědomé nebyly. Zvlášť některé partie jejího těla na nich byly dost přifouknuté.

Fanoušci byli v šoku a ihned začali krásku na problém upozorňovat. Ukázalo se, že její osobní facebookový profil napadl nějaký perverzní hacker. Snímky už ze stránky zmizely. „Dobrý den všem, bohužel se mi někdo naboural na můj účet a zveřejnil fotokoláž, na které nejsem já, to je vám doufám jasné!!!“ stihla ještě na profil napsat.

„Prosím vás o nahlášení zneužití mého profilu, právě to budu řešit. Zároveň prosím novináře, aby nezveřejňovali tuto strašnou koláž, protože to je jistě cílem člověka, který ji tam dal. Zatím jsem na svém účtu, ale až se odhlásím, zřejmě už se sem nějakou dobu nedostanu,“ uvědomovala si dvojnásobná maminka.

Příznivci vyjadřují Ivě podporu, někteří jí napsali přímo na profilovou zeď. „Ivo, já vás mám moc ráda, vážím si vašeho přátelství a držím vám palce. Těch lidí, kteří vám chtějí ublížit, je mi líto. Jsou to zoufalci!“ vzkázala Ivana.

Témata: Iva Kubelková