Ivana Gottová dostala radu nad zlato: Jde o dceru Charlotte!

Gottová, Ivana 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 12:12 | Aktualizováno: 1. února 2020 18:17

Kam povedou kroky Charlotte Gottové? Momentálně záleží především na její mamince Ivaně, která má všechno ve svých rukou. Ohledně hudební kariéry dcery by si ovšem měla nechat poradit. Co vdově a její dceři radí autor jednoho z Gottových hitů?

Od chvíle, co se Charlotte Gottová poprvé objevila na scéně, jí lidé předpovídají velkou budoucnost a cestu ve šlépějích otce Karla Gotta (†80). Předpokládalo se, že právě Mistr své dceři tu správnou cestu ukáže. Osud bohužel zamýšlel jinak, legendární zpěvák v říjnu podlehl vážné nemoci.

Záležitosti kolem dceřiny hudební kariéry tak musí řešit vdova Ivana Gottová, která se ovšem pochopitelně v této umělecké branži nevyzná tak dobře. Měli by proto naslouchat radám lidí, kteří o hudebním průmyslu něco vědí.

Své si řekl třeba zpěvák a skladatel Marek Ztracený, který skládal písně i pro Gotta. Dokonce přiznal, že duet Srdce nehasnou mu vehnal slzy do očí. Co by vdově a samotné Charlotte poradil? „Teď je ale ještě čas. Podle mě by měla počkat a hlavně si užívat svého skvělého věku,“ řekl webu extra.cz.

„Za mě má každopádně velký potenciál. Je to moc milá holka a má veliký talent. Jestli bude chtít zpívat, bude chtít, aby lidé poslouchali její písničky a její hlas a ne aby na ni chodili kvůli nějakému příběhu,“ dodal Ztracený.

Témata: Ivana Gottová Charlotte Gottová Marek Ztracený