Monika Marešová měla pokažený závěr dovolené: Krádež šperků!

Leoš Mareš s manželkou Monikou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 9:35

Na závěr jinak vydařené dovolené nebude Monika Marešová vzpomínat úplně nejlépe. Stala se totiž obětí krádeže a přišla o věci nevyčíslitelné hodnoty. Přesto nakonec udělala něco velmi nečekaného.

Monika Marešová trávila poslední dny se svým manželem, slavným moderátorem Leošem, v daleké Austrálii, kde mimo jiné navštěvovali tenisový grandslam Australian Open a obdivovali výkony českých hráček Báry Strýcové, Petry Kvitové či Karolíny Plíškové. Návrat do vlasti se ale neodehrál podle plánu.

„Bohužel se mi stala nepříjemná událost – z hotelového pokoje mi byla odcizena krabička se šperky (hodnotu nebudu uvádět, u některých z nich se nedá ani vyčíslit – dárek k narozeninám, výročí, či šperk po babičce),“ prozradila Monika na instagramu.

Krádež navíc zásadně ovlivnila celý její den. „Ráno mi tak uletělo letadlo do ČR a já proseděla půl dne na policii. Přišla jsem o něco cenného a zároveň jsem si o to víc uvědomila, kolik věcí ve svém životě, na rozdíl od jiných, mám,“ napsala.

Přesto si Marešova druhá manželka řekla, že den zakončí pozitivně. „Věci zůstanou jen věcmi, i když se k nim vážou vzpomínky, ty jsou ale cennější. A co je ještě cennější, je zdraví, domov a láska. Proto i já se tento rok připojuji k dobrodnu a věnuji částku 330 tisíc na dobrou věc. Jedna koruna za každého sledujícího,“ vzkázala.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková)