Alena Šeredová: Těhotná v 41 letech! Kdo také rodil po čtyřicítce?

Alena Šeredová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 8:50 | Aktualizováno: 30. ledna 2020 12:13

Alena Šeredová ve středu oznámila, že je těhotná a brzy se stane trojnásobnou maminkou. Modelce, která žije v Itálii, je už 41 let. Zdaleka ale není jedinou celebritou, která se dočkala dítěte v pokročilejším věku.

Trendem posledních let ve zdravotnictví je i to, že nám stárnou maminky, což někteří lékaři nevidí úplně rádi. Výjimkou nejsou ani slavné ženy z Česka. Přesvědčit jsme o tom mohli tento týden, kdy další celebrita oznámila těhotenství.

Jak vás stars24.cz včera informoval, česká modelka dlouhodobě žijící v Itálii Alena Šeredová se brzy stane trojnásobnou maminkou. Se šťastnou novinou se svěřila fanouškům ve svých 41 letech. Po dvou synech s exmanželem a fotbalovým brankářem Gigim Buffonem čeká třetího potomka s italským miliardářem Alessandrem Nasim.

Šeredová následuje vzor jedné kolegyně z branže. Topmodelka Petra Němcová se konečně dočkala prvního dítěte koncem listopadu. Chlapce, jemuž dala s manželem exotické jméno Bodhi, porodila předčasně a za velice dramatických okolností.

Už v září se prvorodičkou stala vnadná herečka a moderátorka Miluše Bittnerová, které bylo jako Šeredové 41 let. Porod dcery Betynky ve známé pražské porodnici u Apolináře se jí dařilo několik dní tajit.

Témata: Alena Šeredová Petra Němcová Miluše Bittnerová