Dominika Gottová o setkání s Timem: NECHÁPE, CO SE DĚJE!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 8:25

Lidé sice radí Dominice Gottové, aby s manželem zpřetrhala všechny vazby, ono to ale není jednoduché. Nejstarší dcera Karla Gotta se opět setkala s hudebníkem Timem Tolkkim. Co je výsledkem jejich schůzky?

Timo Tolkki přijel po Novém roce do Prahy s jasným záměrem – přemluvit manželku, aby mu dala ještě jednu šanci. Že by ale v Česku sekal latinu, to se úplně říct nedá. Kromě ní dotírá rovněž na vdovu po zesnulém otci své ženy Ivanu Gottovou.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová kývla na setkání s manželem, a tak si v úterý zašli na večeři do brazilské restaurace v centru města. Když podnik opustili, nasedli do taxíku, který je oba vysadil na Žižkově. Tam se však cesty manželů rozešly. Šťastný konec pro Tima se tedy nekonal.

„Vyříkala jsem si s ním další záležitosti! A hlavně jsem mu rázně zopakovala, že na mě nemá čekat, protože se k němu vracet nebudu,“ řekla serveru blesk.cz dcera Karla Gotta (†80). „On to stále nechápe! A ubíjí mě tím!“ posteskla si ještě.

Tolkki se všemožně snaží zvrátit rozhodnutí manželky Dominiky, která se s ním chce nechat rozvést. Timo totiž doma ve Finsku nasekal obrovské dluhy, a to zdaleka není vše, co Gottové tak strašně vadí.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki