Pojď na mou hruď! Peksa vyměnil Vondráčkovu, tady je výsledek!

Marek Peksa 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 15:41

Marek Peksa se proslavil jako ctitel Lucie Vondráčkové, se kterou byl před nějakým časem spojován. Teď už ji ale vyměnil za její kolegyni z herecké branže. Které krasavici ukázal svou svalnatou hruď?

Marek Peksa se proslavil jako jeden z nápadníků Lucie Vondráčkové po jejím návratu do Česka. Seznámili se na natáčení jejího videoklipu, pak se hokejový brankář dokonce prokazatelně objevil u ní doma. Oblíbená herečka a zpěvačka tvrdila, že tak jen umožnila, aby si spolu hrály jejich děti.

Svalnatému sportovci se ovšem společnost slavných dam evidentně zalíbila. Jak už vás stars24.cz informoval, do oka si padl s Kateřinou „Kairou“ Hrachovcovou, na jejímž instagramovém profilu se objevila jeho fotka s pejskem v náručí. Tím to ale neskončilo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kaira Kateřina Hrachovcova (@kaira.katerina), Led 27, 2020 v 12:25 PST

V pondělí se na sociální síti objevila další, o poznání zajímavější fotografie. Kromě čtyřnohého mazlíčka a Peksy je na ní i samotná Hrachovcová, která si položila hlavičku na Markovu svalnatou hruď. Ptáte se, o co tady jde…

Známá herečka to vedle snímku vysvětlila. „Velký den pro zvířata. John Lennon & Yoko Ono před padesáti lety z postele bojovali pro mír, tohle je můj boj, proti týrání zvířat,“ vzkázala Hrachovcová, která chce přesvědčit senátory, aby podpořili novelu trestního zákoníku, která by s tímto nešvarem snad konečně zatočila.

Témata: Marek Peksa Kateřina Kaira Hrachovcová Lucie Vondráčková