Noční můra Dominiky a Ivany nekončí: NECHCE SE MU PRYČ!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 8:24

Ivana a Dominika Gottovy mají v posledních dnech jednoho společného nepřítele, který se jim neustále připomíná. Obě by si pochopitelně přály, aby jim zmizel z očí. Bohužel pro ně se mu zatím nechce pryč.

Jen málokdy se vdova Ivana Gottová s manželovou nejstarší dcerou Dominikou ocitnou na stejné lodi. Dokud byl Karel Gott (†80) naživu, pojila je alespoň starost o jeho zdraví. Po jeho říjnovém odchodu se jejich vztah spíš opět vyhrotil.

Před několika dny se kupříkladu objevila informace, že se Dominika chystá napadnout otcovu závěť, která jí toho moc nedopřála. Ve věci ji má údajně zastupovat někdejší obhájkyně Jiřího Kajínka Klára Long Slámová. Přesto ale existuje osoba, která je společným nepřítelem Dominiky a Ivany.

Hádáte správně, pokud myslíte, že jde o Tima Tolkkiho. Kontroverzní Fin přijel do Česka zabojovat o srdce manželky Dominiky, zatím jí ovšem spíš dělá ze života peklo. Podobně to nejspíš cítí i vdova po legendárním zpěvákovi, o kterou se Timo už několikrát otřel.

Obě by si bezpochyby přály, aby z Prahy zase zmizel, on jim ale přání splnit nehodlá. „Někteří lidé jsou fakt divní. Pořád mi říkají, abych se vrátil do Finska, ale já nikam nepojedu. Zůstanu v Praze a nahraju tady album,“ řekl dle webu extra.cz Tolkki.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Timo Tolkki