Honza Nedvěd se umoudřil: Bratrovu operaci začal brát vážně!

Honza Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 22:02

Bratři Nedvědové spolu už roky nejsou zadobře, přesto fanoušky překvapilo, jak starší Honza reagoval na informaci o vážné operaci, která čeká mladšího Františka. Nakonec se ale podle všeho umoudřil.

Jak vás stars24.cz informoval, František Nedvěd o Vánocích bojoval o život. Udělalo se mu zle a nakonec strávil dva týdny v IKEM, kam se ještě vrátí. Čeká ho pětihodinová operace, při které mu udělají trojitý bypass. Srdce mu po dvojitém selhání fungovalo jen na 30 procent, lékaři mu navíc z těla vypumpovali 16 litrů vody. 

První reakce jeho bratra Honzy, se kterým už si moc nerozumí, byla opravdu nepochopitelná. „Nic vám k tomu neřeknu. Že jde bratr na operaci? Nezajímá mne to, stejně jako celá naše rodina!“ nechal se slyšet.

Nakonec se ale přece jenom umoudřil. „Samozřejmě že mu budu, až ho budou operovat, držet palce a myslet na něho,“ řekl starší bratr Františka webu blesk.cz. 

František je rád, že mu dnešní medicína dovolí se dát dohromady. „Takovou operaci považuji za naprostý zázrak, jako kdybych se znovu narodil,“ svěřil se. 

Témata: Honza Nedvěd František Nedvěd