Dominika Gottová: Slova obdivu uprostřed sporu s Ivanou!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 17:53 | Aktualizováno: 28. ledna 2020 21:22

Dominika Gottová po návratu do Česka odmítala pomoc od vdovy Ivany, protože možná už osnovala plán, který dostal obě ženy do sporu. Dcera legendárního zpěváka se navzdory informacím o napadení otcovy závěti dočkala slov obdivu.

Když její manžel Timo Tolkki krátce po smrti Karla Gotta (†80) žádal v rámci dědického řízení legendární vilu na Bertramce, nebo miliony eur, Dominika Gottová se styděla. Nedávno se ovšem objevila informace, že se ona sama rozhodla zabojovat a napadnout otcovu poslední vůli. Zastupovat ji má slavná právnička Klára Long Slámová.

Tento záměr logicky moc nepotěšil vdovu po legendárním zpěvákovi Ivanu Gottovou, která nyní s majetkem po zesnulém zpěvákovi nakládá. Mistrova nejstarší dcera se ovšem uprostřed sporu může spolehnout na sympatie obyčejných lidí.

„Celý život mi lidé říkají, jak mají tátu rádi, a teď asi nejvíc. Obdivují i mě, že nemám problém se ukazovat jako dcera Karla Gotta veřejně při práci. S tím jsem však problém nikdy neměla,“ řekla slovenskému serveru pluska.sk.

Jeho redaktoři se Dominiky zeptali právě i na ožehavé téma otcovy závěti, moc sdílná ale nebyla. „Myslím, že o tom nechci říkat nic,“ konstatovala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová