Patricie Solaříková: Poslední razítko na uzavření manželství!

Patricie Solaříková se vdala 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 13:08

Patricie Solaříková je od loňského léta vdanou paní, proto všude možně vystupuje pod novým příjmením Pagáčová. Na jednom konkrétním místě ale donedávna zůstávala věrná dívčímu jménu. Už to ale neplatí.

Od svatby Patricie Pagáčové (za svobodna Solaříkové) s partnerem Tiborem uplynulo už něco málo přes půl roku, už teď na ni přišlo pomyslné poslední razítko. Někdejší hvězda Ulice a nynější porotkyně SuperStar se o něj postarala na sociální síti.

Pamatujete ještě na problémy, na které si populární herečka stěžovala v počátcích manželství. Třeba si těžko zvykala na oslovení „manžel“, protože si ještě neodvykla ho označovat za přítele. Jenže tím to ještě zdaleka nekončilo, Patricie narazila na další problém.

„Když se podepisuji, tak se musím trochu zamyslet, než napíšu to příjmení. Ještě mi Pagáčová nenaskakuje stoprocentně,“ svěřila se fanouškům v září. Tehdy také uvedla, že nad změnou příjmení, které jí připadá hezké a ojedinělé, moc nepřemýšlela. Kdo jí ovšem sleduje na instagramu, mohl být přesvědčený o opaku.

Ano, oblíbená herečka tam sice už dlouho vystupuje pod jménem Patricie Pagáčová, uživatelské jméno si ovšem změnila teprve nedávno. Ještě nedávno se schovávala pod jménem „patricie.solarikova“, nově už je i zde „patricie.pagacova“.

Témata: Patricie Solaříková