Tolkki chce v Praze dámskou společnost: Pozvání pro mladou krásku!

Tolkkiho dcera Nina 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 11:52

Timo Tolkki si sice nepřeje rozvod s Dominikou Gottovou, kterou si všemožně snaží znovu naklonit, zároveň ale neustále s někým flirtuje. Jeho nejnovější plány dokonce hovoří o tom, že by se v Praze rád dělil o byt s jednou konkrétní ženou.

Timo Tolkki sice podle svých slov přijel do Prahy zabojovat o manželku Dominiku Gottovou, zároveň ale tvrdil, že jelikož spolu intimně nežili, povolila mu milenky, podle čehož se taky chová. Dokonce otevřeně přiznal, že by měl v Česku rád stálou dámskou společnost. Nepřekvapí, že jde o výrazně mladší krásku.

O žádnou senzaci ale tentokrát nejde. Fin mluví o své dceři Nině, který s ním má prý skvělý vztah. „Máme se moc rádi, má dcera je opravdu skvělý člověk, je moc chytrá, hodná a talentovaná,“ svěřil se webu expres.cz. Zároveň je ovšem nezaměstnaná a v jejich domovině žije s kamarádkou.

„Nejraději bych byl, kdyby se Nina přestěhovala se mnou do Prahy a žili bychom tady. To ona ale nechce, láká ji Mexiko, tam ale zase nechci já. Zamiloval jsem si Prahu, až budu mít peníze, najdu si zde byt,“ konstatoval hudebník.

Zatímco s biologickou matkou má mít dcera problémy, s macechou, kterou si Timo před lety přivezl z Česka prý vychází dobře. „Mají se velice rády. Nina Dominiku vždy považovala za svou vlastní matku,“ vysvětlil Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová