František Nedvěd přišel o balík peněz: Může za to bratr Honza!

František Nedvěd 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 9:25

František Nedvěd momentálně bojuje se zdravotními problémy, přesto nehodlá skoncovat s koncertováním. Teď přiznal, že s bratrem Honzou dostali nabídku na opravdu lukrativní vystoupení. Proč k němu nedošlo?

V divokých 90. letech, kdy bylo možné snad opravdu všechno, se jim povedlo něco, co dokázali jen zahraniční superhvězdy. Bratři Nedvědové tenkrát vyprodali větší ze stadionů na pražském Strahově, kam se klidně vešlo i 100 tisíc lidí. Navzdory tomuto úspěchu se cesty dvou muzikantů z jedné rodiny rozdělily.

Dát je znovu dohromady nedokázal ani lukrativní kšeft. „Ano. Mohli jsme vystoupit v O2 aréně,“ potvrdil webu blesk.cz František Nedvěd. „Věřím, že bychom ji vyprodali i několikrát za sebou, ale naše vztahy jsou takové, že to prostě nejde,“ řekl narovinu.

Problém by podle něj nebyl v samotném vystoupení, ale v tom, co by mu předcházelo. „Nejde ani o to spolu vydržet tři hodiny na pódiu, ale komunikovat spolu minimálně už půl roku před tím kvůli přípravám. Tak jako to bylo před Strahovem,“ dodal mladší z obou bratrů.

František je teď nejspíš navíc myšlenkami úplně jinde. Jak vás stars24.cz informoval, brzy ho čeká velice náročná operace srdce. O Vánocích se mu totiž udělalo nevolno a lékaři mu z těla vypumpovali litry vody. Naštěstí přišli na to, kde je problém.

Témata: František Nedvěd Honza Nedvěd