Přiznání Jakuba Prachaře: JSEM…

Jakub Prachař 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 16:18

Jakub Prachař si ze sebe umí vystřelit a několikrát nás o tom už přesvědčil. Jindy ale umí působit i vážně, i když mu to možná někteří lidé nevěří. Co platí v případě přiznání, které učinil na sociální síti?

Jakub Prachař se známý tím, že mu sranda není cizí, ačkoliv třeba loňský rok nepřinesl v osobním životě moc důvodů ke smíchu. Herci a moderátorovi se totiž definitivně rozpadlo manželství s Agátou Prachařovou. Brzy si ale našel novou partnerku Denisu Dvořákovou, možná i díky tomu o smysl pro humor nepřišel.

Nejnovější důkaz o tom přinesl na sociální síti dnes, kdy sdílel fotografii, na které má na hlavě nasazenou kšiltovku s nápisem 2PEC (tupec). „Mrzí mě, že jsem na to nepřišel, jsem 2PEC,“ napsal k tomu.

Přezdívku 2Pac používal americký rapper Tupac Shakur, dodnes jeden z nejslavnějších protagonistů tohoto žánru, který v září 1996 tragicky zemřel. V americkém Las Vegas byl po boxerském utkání Mikea Tysona zastřelen.

Každopádně na Prachařův vtípek s kšiltovkou ihned reagovali jeho fanoušci. Jeden z nich si nápis vyložil jako „to Pec“ neboli „do Pece“ (pod Sněžkou), kde to má Jakub moc rád. „Agáta Hanychová na to přišla už dávno,“ napsal další příznivec.

Témata: Jakub Prachař