Slováci si ostře podali manžela Gottové: Bezďák, žebrák… Vyběhli s ním!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 15:40

Je to žebrák a bezdomovec! Slovenští novináři, kteří se s ním měli v Praze setkat, manžela Dominiky Gottové rozhodně nešetří. Není divu, že nakonec s psychicky nemocným finským hudebníkem pěkně vyběhli.

Timo Tolkki se během pobytu v Praze dostal také do hledáčku slovenských médii. Novináři webu pluska.sk ho chtěli vyzpovídat už před časem, tehdy ale nereagoval. Tentokrát to bylo jinak. Když byl na cestě z Mexika do Prahy, napsali mu mail a on odepsal do tří minut. Odpověď už ale leccos naznačila.

Zoufalý Fin jim navrhl setkání v Praze, které by nebylo zadarmo. „Musím za to vzít nějaké peníze. Řekněme 300 eur (cca 7 500 korun),“ napsal prý. Nakonec se dohodli na částce o stovku nižší, za rozhovor mu tedy měli dát v přepočtu asi 5 tisíc korun. Jenže všechno nakonec dopadlo jinak. Takhle naturalisticky popsal zmíněný server první setkání s Timem.

„V sobotu ráno z letadla vystoupila skutečná chodící katastrofa. Dobře živeného muže v teplácích s nadrozměrným břichem vyčuhujícím zpod trička a s igelitkou v ruce od příletu okupovali novináři a zaznamenávali každý jeho krok,“ uvedli redaktoři, kteří to brali jako zradu.

Rozhodli se proto setkání zrušit. Tolkki se ale slíbených peněz nevzdal. „Tady je Timo Tolkki. Rozhovor dnes? V Praze? Potřebuji peníze!“ vzkázal jim přes WhatsApp. Novináři s ním vyběhli, vysvětlili mu, že nebudou platit za něco, co jiným rozdává zadarmo.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová