Bude Charlotte Gottová zpěvačkou? Tato slova ji mohou odradit!

Charlotte Gottová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 11:50

Charlotte Gottové předpovídají lidé velkou budoucnost a přejí si, aby se vydala ve šlépějích svého otce. Od jednoho ze spolupracovníků Karla Gotta ale nyní zazněla slova, která ji mohou od hudby odradit. Co řekl autor jednoho z Mistrových hitů?

Minulý týden se Charlotte Gottová dočkala první nominace na Anděla za duet se zesnulým tatínkem Karlem Gottem (†80), který pro ně napsal Richard Krajčo. Dalo by se říct, že ji to společně s geny předurčuje k velké hudební kariéře. O tom, že má Mistrova dcera velký talent, lidé z branže nepochybují.

Nedávno se o ní pochvalně vyjádřil slavný hitmaker a Slavíkův dlouholetý spolupracovník Michal David. Teď zase vyslovil svůj názor zpěvák a skladatel Marek Ztracený, který Gottovi složil jeden z jeho posledních hitů Ta pravá.

Charlotte prý slyšel jen v nominované písni Srdce nehasnou. „Tam je naprosto perfektní, přesně ztvárnila to, co měla. Má překrásný hlas a hezký výraz, je moc sympatická. Úplně mi to nahnalo slzy do očí a v tu chvíli jsem věděl, že tahle holka, když bude chtít a nebude ji nikdo nutit, má šanci uspět,“ řekl serveru extra.cz.

„Teď je ale ještě čas. Podle mě by měla počkat a hlavně si užít svého skvělého věku. Za mě má každopádně veliký potenciál,“ dodal Ztracený, který by Gottové přál, aby na ni v budoucnu lidé chodili kvůli hudbě, nikoliv příběhu, který ji doprovází.

Témata: Charlotte Gottová Marek Ztracený