Predátor Timo Tolkki řádí na sítích: Nechutné návrhy Dominiku nepotěší!

Timo Tolkki 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 11:14

O zálibě Tima Tolkkiho v ženách už se něco nepsalo, nevěra měla údajně stát i za nedávným radikálním rozhodnutím jeho manželky, která se rozhodla vrátit do Česka. Hudebník se ovšem moc neumravnil ani poté, co za ní do Prahy přijel.

Timo Tolkki je už několik dní v Česku, kam se vydal za jediným účelem – chtěl přesvědčit Dominiku Gottovou, aby mu dala ještě jednu šanci. Jeho manželka ho přitom mimo jiné opustila kvůli údajné nevěře. Perverzní Fin si však v tomto směru nedal pokoj ani po příjezdu do její rodné země.

Nachytat se ho podařilo serveru extra.cz, jehož redakce si na sociální síti zřídila fiktivní profil atraktivní ženy, se kterou se metalový hudebník dal do řeči. Nejprve ji oťukával dotazy, zdali je vdaná, pak ale přispěchal s dotazem, jestli za ním nechce přijít na hotel. Další nechutné návrhy následovaly.

„Budu v tomhle hotelu až do 7. února. Když se mi budeš líbit, můžeš pak přijít víckrát,“ lákal dle zmíněného webu Tolkki neexistující krásku do svého hnízdečka lásky. Zároveň jí nezapomněl prozradit své preference.

„Mám rád orální sex, lízat ženu je nejlepší. Jsem v tom navíc fakt dobrý. Umím najít bod G raz dva. Takže se několikrát uděláš. Měl jsem fakt hodně žen. Hodně, hodně, hodně. A nesnáším kondomy,“ vysvětlil jí Tolkki.

Témata: Timo Tolkki